Tenisz eredmények élő és tenisz statisztikák

Használati feltételek

Általános információk
A TeniszEredmenyek.hu weboldalon közzétett információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Találnak itt tenisz live eredményeket, az egyes játékosok statisztikáit, továbbá lehetőséguk nyílik összehasonlítani a játékosokat konkrét mérkőzésben, ATP és WTA világranglistákat, mindezt rendszeresen újítva. Élő eredményeket és régebbi eredményeket lehetséges egyes tornánként is megjeleníteni ill. a naptárban kiválasztani régebbi dátumot és csak a kiválasztott dátumról megjeleníteni a tornákat és azok eredményeit.

A TeniszEredmenyek.hu szerver üzemeltetője nem vállal felelősséget a közzétett információk helyességéért és aktualitásáért, ugyanakkor nem vállal felelősséget a lehetséges pénzügyi és más veszteségekért amik a szerver használóját érhetik. A TeniszEredmenyek.hu szerveren közzétett információkat a szerzői jogról szóló törvény védi és a weboldal részének vagy egészének bármilyen további terjesztése vagy publikálása az üzemeltető előzőleg írásban adott beleegyezése nélkül tilos.

Hivatkozások más oldalakra és reklámhírek/bannerek
Hypertext hivatkozások, amelyek más szerverre irányítanak át, ezen szerveren kívül a TeniszEredmenyek.hu tájékoztató jellegű és a felhasználó segítségére szolgál információ keresésben. Nem tudjuk bebiztosítani a legalitását, helyességét, aktualitását, a személyi adatok védelmét és politikáját ama szerver amelyikre a hivatkozás irányít. Abban az esetben, ha ön úgy dönt hogy a hivatkozásban említett szervert látogatja, saját kockázatára teszi ezt. A TeniszEredmenyek.hu szerver nem vállal semilyen felelősséget, ha önnek bármilyen problémája vagy vesztesége származik a hivatkozásban említett szerverre való átmenet következtében.

A TeniszEredmenyek.hu weboldalain megjelent reklámhírek / bannerek nem kell hogy összhangban legyenek ama ország törvényeivel amelyben most ön tartózkodik. Ezért a TeniszEredmenyek.hu weboldal által hirdetett szolgáltatások használata előtt győződjön meg róla hogy ezek nincsenek-e ellentétben ama ország törvényeivel amelyben most ön tartózkodik.
<